ΠΩΛΗΣΗ


ΠΩΛΗΣΗΠως μπορεί να πουληθεί το ακίνητό μου στην ΣΚΥΡΟ, γρήγορα & αξιόπιστα?

Αναμφίβολα, πολλοί από εμάς χτίσαμε κατοικίες στο νησί πρώτα από έρωτα για τη Σκύρο και μετά γιατί είχαμε όλον εκείνο το χρόνο που χρειαζόμασταν για να το απολαύσουμε. Συμβαίνει πολλές φορές.

Τώρα, αν θα με ρωτούσατε, ή διαφορετικά, αν θα μπορούσατε να ρωτήσετε κάποιον βραβευμένο επαγγελματία του Real Estate στις μεγαλύτερες κτηματομεσιτικές εταιρείες του κόσμου, στο τι θα έπρεπε ή τι πρέπει να κάνετε προκειμένου να πουλήσετε τα ακίνητά σας, κατοικίες & οικόπεδα που ίσως δεν χρειάζεστε πια, η πρώτη και η πιο καθοριστική απάντηση που θα είχατε, θα ήταν μία και μόνο λέξη, ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ.

Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι στην Ελλάδα και πολλοί περισσότεροι σε ολόκληρο τον κόσμο που ευχαρίστως θα αγόραζαν κάτι στο νησί, είτε για να περνάνε τα Καλοκαίρια τους είτε για να ζήσουν μόνιμα, όπως και συμβαίνει και στις δύο περιπτώσεις. Όμως με κάποιο τρόπο θα πρέπει η Σκύρος να επικοινωνήσει με αυτούς όλους τους υποψήφιους αγοραστές - επενδυτές. Αυτό είναι δουλειά των επαγγελματιών του real estate και μάλιστα είναι μία πολύ εξειδικευμένη δουλειά που απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις, μεγάλη εμπειρία & ειδικά δίκτυο. Τι είναι το δίκτυο? Το δίκτυο είναι όλη αυτή η επικοινωνία που αναπτύσσεται μεταξύ των real estate agencies και των υποψήφιων αγοραστών μέσα από ένα εξαιρετικά ευρύ διεθνές σύστημα που περιλαμβάνει τον ειδικό τύπο, τις παγκόσμιες πλέον digital εργασίες που είναι τα εξειδικευμένα websites, τα portals, οι ειδικοί digital μηχανισμοί, η σε δευτερόλεπτα επικοινωνία με την άλλη άκρη του κόσμου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, η εξειδικευμένη real estate φωτογράφιση, τα social media που μέσω αυτών μπορείς να επικοινωνήσεις με εκατομμύρια ανθρώπους και φυσικά με αυτούς που αναζητούν διαθέσιμα ακίνητα στο νησί της Σκύρου. 

Κλειδί επίσης για τη προσέλκυση ξένων αγοραστών, είναι και οι ειδικές & απόλυτα εξειδικευμένες συνεργασίες μεταξύ των επαγγελματιών του real estate που συνήθως λαμβάνουν χώρα στο παρασκήνιο και που για κανένα λόγο δεν δύνανται οι ιδιοκτήτες των ακινήτων να συμμετάσχουν σε αυτές τις διαδικασίες. Για παράδειγμα, ένα μεσιτικό γραφείο - real estate agency, που διατηρεί ιδιαίτερη επικοινωνία με έναν Ελληνικό Πολιτιστικό Σύλλογο της Αυστραλίας ή με την Ελληνική Ομογένεια του Σικάγο, έχει εκείνη την μοναδική ευελιξία να έρθει σε επαφή και να γνωστοποιήσει στα μέλη τους, την διαθεσιμότητα των ακινήτων και τις επενδυτικές προτάσεις που υπάρχουν στο συγκεκριμένο μέρος, εκείνη τη χρονική στιγμή.

 Γι αυτό και επειδή οι επαγγελματίες του κλάδου, έχουν στη διάθεσή τους όλα εκείνα τα απόλυτα εξειδικευμένα εργαλεία ώστε μέσα από αυτά να μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΚΟΙΝΩΝΙΑ & τις ΑΓΟΡΕΣ, είναι αυτοί που μπορούν να χειριστούν με απόλυτα σύγχρονο και κυρίως επαγγελματικό τρόπο την προώθηση και τελικά την πώληση των ακινήτων σας.

                                                                                                               Ευθύμιος Βελερής  

                                                                                                               SKYROS - Real Estate - immobilierΓιατί η φωτογράφιση του ακινήτου σας στη Σκύρο, είναι το Α & το Ω προκειμένου να το πουλήσετε?

Στις κτηματομεσιτικές αγορές όλου του κόσμου, απο τα διαμερίσματα στο Μανχάταν, μέχρι τις επαύλεις στη Γαλλική Ριβιέρα & τις κατοικίες στα Ελληνικά νησιά, είναι κοινό μυστικό, ότι ένα ακίνητο που δεν έχει φωτογραφίες, και μάλιστα επαγγελματικές φωτογραφίες, είναι καταδικασμένο στην αφάνεια. Και είναι φυσικό. Οι αγοραστές σε όλο το κόσμο ζητούν να δούν εκείνα τα ακίνητα που τους εντυπωσιάζουν με τις καθαρές & πλούσιες λεπτομερείς φωτογραφίες που συνοδεύουν τις real estate αγγελίες. Κανείς απο εκείνους δεν στέκεται δευτερόλεπτο πάνω απο αγγελίες με πρόχειρες, κακές φωτογραφίες, πόσο μάλλον σε αγγελίες χωρίς καθόλου φωτογραφίες των ακινήτων & με ελλιπή πληροφόρηση. 

Φωτογραφίστε τα ακίνητά σας με επαγγελματία φωτογράφο & ρωτήστε μας να σας ενημερώσουμε ποιές βασικές αρχές του real estate, θα πρέπει εκείνος να ακολουθήσει. 

                                                                                                                SKYROS - Real Estate - immobilierΗ απίστευτη δύναμη του φρεσκοβαμμένου!

Μπορούμε από την εμπειρία μας να σας διαβεβαιώνουμε για το εξαιρετικά σημαντικό πλεονέκτημα μίας φρεσκοβαμμένης κατοικίας στην διαδικασία πώλησής της. Η αλήθεια είναι ότι κανείς υποψήφιος αγοραστής δεν προτίθεται να αγοράσει εύκολα μία παρατημένη ασυντήρητη κατοικία.
Έρευνες έχουν δείξει ότι τα φρεσκοβαμμένα ακίνητα πωλούνται συνήθως στον μισό χρόνο συγκριτικά με ακίνητα που δεν έχουν βαφτεί και βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση αισθητικά.

Τα σκοτεινά, μουντά χρώματα μπορούν να μειώσουν την αισιόδοξη ενέργεια του χώρου. Αντίθετα, μία φρεσκοβαμμένη κατοικία με ανοιχτά χρώματα, χαρίζει μια απερίγραπτη αισιοδοξία & χαρά στα μάτια των υποψήφιων αγοραστών που ονειρεύονται μία εξοχική κατοικία σαν τη δική σας . Το λευκό είναι ο βασιλιάς των χρωμάτων. Δεν υπάρχει άλλη καλύτερη βελτίωση στο ακίνητο σας που θα σας χαρίσει περισσότερο κέφι και θα σας βοηθήσει με σημαντικό τρόπο στην πώλησή του, από ένα νέο χέρι βάψιμο.

                                                                                                                           Skyros Real Estate - immobilier


Skyros Real Estate - immobilier