Γιατί είναι εξαιρετικά σημαντικό να διαφημίζεις με έμφαση, ταυτόχρονα με τις υπηρεσίες σου, το νησί της Σκύρου?

2022-02-13

Αν είσαι ξενοδοχείο, τουριστικό κατάλυμα, γραφείο τουρισμού, real estate agency ή προσφέρεις κάποιο προιόν ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία στο νησί της Σκύρου, είναι εξαιρετικά σημαντικό να προωθείς επικοινωνιακά το νησί παράλληλα με τις διαφημίσεις σου. 

Πολλές φορές μάλιστα, το να διαφημίζεις το νησί, είναι ακόμη πιο σημαντικό από το να διαφημίζεις τα προιόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρεις. Και αυτό, επειδή δεν νοείται διαφήμιση χωρίς παράλληλα να προωθείς το εξαίσιο φυσικό περιβάλλον του νησιού, τις μαγευτικές του παραλίες, το ατελείωτο μπλέ ή το εκτυφλωτικό Αιγαιοπελαγίτικο λευκό της Χώρας της Σκύρου, εφόσον χωρίς όλα αυτά, τα προιόντα ή οι υπηρεσίες σου, δεν έχουν λόγο ύπαρξης. 

Απλά δεν υπάρχει στο νησί προιόν ή υπηρεσία χωρίς να έχεις παράλληλα συνδέσει με επαγγελματικό επικοινωνιακό τρόπο υψηλού επιπέδου το νησί με τις δραστηριότητές σου. Ο μελλοντικός υποψήφιος πελάτης σου, χρειάζεται να ενημερωθεί από τις δυνατότητες επιλογής που έχει για ξενοδοχειακό κατάλυμα, μέχρι το ωράριο των καταστημάτων & την ποικιλία του φαγητού στα εστιατόρια του νησιού.

Themis Veleris/Skyros Real Estate - immobilier

#skyros #travelphotography #travel #realestate #immobilier #island #throwback #house #villa #greece #landscape #greece #photography #travelgram #mediterranean #mediterraneo #méditerranée #égée